Јанчев објави резиме за кампањата и за денот на изборите

Левица ја поддржа Силјановска на претходните претседателски. Левица даде поддршка на локални во втор круг за пасокизација на СДС. Левица

Read more

(Видео) Јанчев: Нема компромис со државните национални интереси

Носителот на кандидатската листа за пратеници од ИЕ4, Сашко Јанчев во своето гостување во емисијата Инфо Компас истакна дека Левица

Read more

Отворени канцелариите на Левица во Могила и во Росоман

Oтворивме две нови канцеларии на Левица во изборна единица четири. Една во Могила и една во Росоман, вели Сашко Јанчев,

Read more

Јанчев: Рудник на смртта над Иловица и Штука нема да има

“Ви се обраќам од атерот на село Иловица, од иловичката брана, над кои демнее опасност од отварање на рудникот на

Read more