Јанчев: Мини-хидроцентралите се придобивка за олигарсите, ова е класичен пример на експлоатација

Саше Јанчев е советник во Општина Гевгелија од редовите на Левица и борец во првите редови на протестите за спас

Read more

Марш во чест на 120 годишнината од смртта на Делчев

Денес во Скопје, на вечното почивалиште на учителот Делчев, тим составен од високи претставници на Централниот комитет на Левица, се

Read more

Јанчев: За да се разбере големината на Делчев мора да се разбере политичката ситуација во која делувал

Пишува: Саше Јанчев – член на ЦК на политичката партија Левица За да се разбере големината на Делчев, мора да

Read more

Левица од Атина: Грција и Бугарија мора да ја признаат самобитноста на македонската нација

Соопшение на Политичката партија Левица Изминатиот викенд во Атина се одржа уште една Меѓународна анти-империјалистичка конференција во организација на Светската

Read more

Јанчев: ДПМНЕ со „тоалет хартија“ ќе нѐ убедува да отвораме Устав

Фејсбук статус на Саше Јанчев – советник во Општина Гевгелија од Политичката партија Левица Муцунски и ДПМНЕ со гаранции од

Read more

Јанчев: Да сме на чисто, Македонија не е таа која има 16 меѓународни пресуди за кршење на малцински права

Фејсбук статус на Саше Јанчев – советник во општина Гевгелија од Политичката партија Левица Должност на државните функционери и органи

Read more

Јанчев: ДПМНЕ и СДС се заедничка коалиција во Гевгелија

Пишува Саше Јанчев – член на Советот во Општина Гевгелија при политичката партија Левица Народе, народе! Чујте и почујте! Директно

Read more

Средба за договарање на уставни промени

Фејсбук статус на Саше Јанчев – член на ЦК на Политичката Партија Левица и советник во Општина Гевгелија Лидерска средба

Read more