Ние го викаме ЕГЗОДУС тие го имаат НАКБА (Nakba)

ЕГЗОДУС-от на Македонците од Егејска Македонија, чија кулминација се случува за време на Граѓанската војна во Грција од 1946-1949 година,

Read more