Израел го ограничува пристапот до Ал Акса пред Рамазан

Израел ќе го ограничи пристапот на муслиманските верници до џамијата Ал Акса во Ерусалим за време на претстојниот муслимански свет

Read more

Израелските сили извршија „рација“ во џамијата за време на молитва

Израелската полиција изврши рација во комплексот на џамијата Ал Акса во окупираниот Источен Ерусалим, при што медицинските лица пријавија најмалку

Read more

Рамазан во ерата на капитализмот – собиранки на богаташите во екстра луксузни простории и трпези!

„И дај му го на ближиниот твој она што му следува и на што право има, и на сиромашниот, и

Read more