Професори сакаат да го кажат својот став за стратешките проекти во енергетиката на Собраниска седница

Собранието за денеска има закажано продолженија на 5 пленарни седници, а на една од нив се и законите за стратешките

Read more

Средношколецот Давид Златанов: Професори осмелете се!

Средношколецот Давид Златанов од Струмица, член на Средношколскиот синдикат, со писмо се обрати до професорите. Поводот за ова јавно обраќање

Read more