Истокот е црвен, отворена канцеларија на Левица во Пробиштип

Во присуство на голем број граѓани, членови и поддржувачи на Левица, свечено беше отворена канцеларијата на ЛО Левица – Пробиштип.

Read more

Од рудниците секој втор жител во Пробиштип завршува на онкологија

Реакција на иницијативата „Здрава Котлина.” СЕКОЈ ВТОР ЖИТЕЛ НА ПРОБИШТИП Е НА ОНКОЛОГИЈА Еве ги последиците од работата на рудниците

Read more