(Видео) Ванковска за Гласот на Америка: Помина времето во кое САД доминираа над сите!

Предноста ќе ја кажат граѓаните на денот на гласањето. Во претседателската кампања, моја задача е да ги убедам дека јас

Read more

Ванковска од Центар и Кисела Вода: Неправедно е денот на изборите да биде неработен само за јавната администрација

Билјана Ванковска, претседателскиот кандидат на Левица, при денешната средба со граѓаните на Општина Центар и Општина Кисела Вода освен со

Read more

(Видео) Премиера на првиот предизборен спот на професорката Ванковска

Кандидатот за Претседател на Република Македонија од редовите на Левица проф. д-р Билјана Ванковска утринава го објави својот прв предизборен

Read more

Кираџиева: Потписи „на стероиди“

Кандидатката за претседател на Р. Македонија од Левица, професорката Билјана Ванковска во рок од една недела ја исполни потребната квота

Read more

Левица: Работниот македонски народ ќе се натпреварува да ја освои сета власт

Проф. д-р Билјана Ванковска и официјално го доби легитимитетот да биде претседателски кандидат. Со собраните 10 000 потписи за рекордно

Read more

Ванковска: Левица е единствената партијата од која олигархијата се плаши

Тоа е во прилог на богатите, на олигарсите, иакои беа под кривични санкции. Имаат залихи, имаат олигархија, олигархијата е таа

Read more