Обуката на идните украински пилоти на Ф-16 е попречена од јазична бариера

Напорите на Западот да ги обучат украинските пилоти да летаат со напредни авиони Ф-16 се попречени поради слабото познавање на

Read more

Ќе се поништува огласот за контролори на летање, Албанците што положиле не се од ДУИ

Тројцата членови на управниот одбор на МНАВ и директори во агенцијата: Фахрудин Хамиди, Миѓан Селмани и Влатко Крстевски, сакаат да

Read more