Реакција на најавениот нов закон за пасишта од министерот за земјоделие, Николовски

Реакција на Левица – Земјоделски сектор. Деновиве староновиот министер за земјоделство Љупчо Николовски активно промовира по медиумите донесување на нов

Read more

Левица – Земјоделски сектор: Предложениот Закон за пасишта е само усогласување со Законот за продажба на земјоделско земјиште во државна сопственост

На одржаната јавна расправа по предлог законот за пасишта, одржана во климатизирани простории со мал број на присутни граѓани, министерот

Read more