Министерот за образование Јетон Шаќири планира да направи хаос во велешката гимназија

Фејсбук статус на Димитар Абрашев – советник во Велес од Политичката Партија Левица Министерство за образование односно Министерот Jeton Shaqiri

Read more

Едногласно прифатена иницијативата на Левица за враќање на мошите на Панко Брашнаров

Соопштение на ЛО Левица Велес Иницијативата за враќање на моштите на народниот учител Панко Брашнаров, предложена од советничката група на

Read more

Левица: ДПМНЕ и ДУИ го продадоа езерото Младост

На последната седница во Советот на Општина Велес, без никаква транспарентност, коалицијата од ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ заеднички изгласаа продажба на

Read more