Потресен исказ за Онкологија во судница: Не ми беше за парите што му ги давав на аптекарот, туку затоа што не ми се даваше терапија!

„Не ми беше за парите што му ги давав кога ми даваше биолошка терапија за ракот на белите дробови, туку

Read more

Пописот на Онкологија го правеле истите луѓе што располагале со лековите!

Кога се правел пописот на лекови во Клиниката за онкологија, имало ситуација „кадија те тужи – кадија те суди“, рече

Read more

Пациент кој бил починат во 2014, почнал да се лекува во 2022 година на Онкологија

Новинарката од Слободен Печат, Мирослава Симоновска синоќа во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 посочи дека видела досие на пациент

Read more