Ајде вмроиди, масовно за кандидатката кај нотарот на ДУИ во Ѓорче, советува Апасиев

ВМРО-ДПМНЕ утре ќе започне со собирање на потписи за својата кандидатка Гордана Силјановска-Давкова, која вечерва беше номинирана како единствен кандидат

Read more