Ванковска: Инатот на Ноле е пример за сите деца од Балканот, затоа ми е омилен спортист

Билјана Ванковска открива дека сака и следи спорт, наспроти општото уверување дека жените не следат спортски настани. Во интервјуто дадено

Read more