Левица: НИКОБ не исплатува редовно плати и додатоци на работниците

Реакција на Левица – Трудов сектор Агенцијата за обезбедување на која и доделија тендери за обезбедување на државни објекти во

Read more

Газдата на Никоб повторно во акција, извршил уште едно разбојништво

Пред околу еден месец, сопственикот на Никоб, Лазаров изврши физички напад врз сопствениците на Александар Палас, по што вчера сопственик

Read more