Левица: Нови 100 изгубени денови во министерството за животна средина

Реакција на Левица- Зелен Сектор Поминаа 100 денови од изборот на старо новата Влада. Министерот за животна средина Насер Нуредини,

Read more

Симонов: Од теоретско – политички до практично ДУИстички систем

м-р Александар Симонов, член на Централен Комитет на Левица Теоретскиот – политички систем, чија задача беше да биде функционален, за

Read more

Левица: Животот е повреден од профитот!

Зелениот сектор на политичката партија Левица порачува дека одговорност за хаваријата во Охис мора да понесат Екоцентар 97, Агрон Буџаку,

Read more