Делегати од Левица ќе бидат дел од Светскиот младински фестивал

Во улога на претседател на Подготовителниот комитет, Координаторот на на Секторот за надворешна политика при #Левица – Александар Симонов, беше

Read more

(Видео) Левица: Заев и Груби договориле деградирање на Агенцијата за млади и спорт

Прес-соопштение на координаторката на Левица – Сектор спорт, Весна Кираџиева Заев и Груби договориле Агенцијата за млади и спорт да

Read more

Крим – Дијалог на културите: Русија – Балкан

Пишува: Дарко Тодоровски – Магистер по меѓународни односи и воен аналитичар Крим е спој на невидена природна и божествена, духовна

Read more

Замисли да си студент во Македонија

Пишува Марио Јанески – Претседател на Црвена Младина. Замисли имаш 18 години. Штотуку си завршил средно образование и треба да

Read more