Муратовски од Президиумот на Левица учествуваше на конференција организирана од Комунистичка партија на Кина

Денес се одржа конференцијата на тема „Тематско брифирање за шестата пленарна седница на Централниот комитет на КПК”, организирана од страна

Read more

Левица: СЈО се претвори во политички бордел на актуелната власт и меѓународната заедница

Од партијата Левица реагираат на последните случувања во врска со лидерската средба, на која требаше да биде донесено решение за

Read more

За „заедничката” држава на Димитров

Државата, тоа е вечниот капитал на власт. Димитров во срцепарателен, очаен статус кога на јавноста ѝ стана јасно за циркусот

Read more