Кадарот на ЛДП, Валентин Груевски го однесе во пропаст ЈП „Македонски шуми“

Состојбата во јавното претпријатие „Македонски шуми” е доведена на алармантно ниво на Македонија, каде работниците се заканија со генерален штрајк,

Read more

Најава за нов масакар на шумите кај село Ореше – селаните спремаат бунт

Реакција на Левица – Зелен сектор ЈП Македонски шуми започнува уште една голема масовна сеча во реонот на Азот, во

Read more

Смилев: Огревното дрва станува недостапно за сиромашните

Координаторот на Левица – Зелен сектор и активист во организацијата „Грин палер“ во интервју за радио „Лидер“ зборуваше за кризата

Read more