Левица: Петто видео за претставување на кандидатската листа на пратеници

Од Левица го претставина петтото видео за претставување на Кандидатската листа за пратеници во Изборната единица 5, во пресрет на

Read more

Левица ги поднесе листите со пратеници до ДИК

Левица ги поднесе листите за пратеници во сите шест изборни единици за претстојните парламентарни избори. -Како најбрзорастечка партија во Република

Read more

Крмов: На нашите листи се децата на транзицијата

Листите на Левица се готови, остануваат уште некои формалности и пред крајот на рокот ќе ги поднесеме. Претпоставувам ќе бараат

Read more

До полноќ партиите и коалициите треба да ги достават листите со пратеници до ДИК

Најдоцна до полноќ политичките партии и коалициите треба да ги достават листите за пратеници до Државната изборна комисија (ДИК) за

Read more