Делегација на Левица положи цвеќе на споменикот на Гоце Делчев

Делегацијата на Левица – Карпош, положи цвеќе пред споменикот на великанот на македонската борба за независност, во дворот на студентскиот

Read more

Мециновиќ: Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот?

Зошто ЗНАМ и Димитриевски го избришаа АСНОМ од Уставот, зошто некои политичари се информираат само преку мејнстрим медиуми и ЗОШТО

Read more

Мојсоска: На 8 мај младите ќе стават крај на истрошените елити кои немаат што да понудат

Левица како нова генерација млади политичари на овие избори настапува со радикална антикорупциска платформа. Битола од економски гигант во време

Read more

Мојсоска: Одродените социјал-демократи ќе завршат на буништето на историјата

,Левица како работничка партија е противтежа на анационалната олигархија која беше креирана во 90-тите, посочи Јована Мојсоска од Левица на

Read more

Бесплатни учебници и бесплатна исхрана за учениците ветува Апасиев

Десеткратно зголемување на буџетот за образование и наука. Бесплатни учебници и бесплатна исхрана за сите ученици. Субвенционирање на културните активности

Read more

Апасиев: Величенствената Јована Мојсоска

Генералисимусот ЈОВАНА МОЈСОСКА – стружанката која порасна во водач на Јакобинското крило на Левица. Како и Кастро, така и мојата

Read more

Отворени канцелариите на Левица во Могила и во Росоман

Oтворивме две нови канцеларии на Левица во изборна единица четири. Една во Могила и една во Росоман, вели Сашко Јанчев,

Read more

Апасиев од Штип: Единствен бранител на Бугарите во Устав ќе биде Левица

Апел до граѓаните да заокружат 5 и да дадат што поголем број пратеници на Левица со цел да дадат поголема

Read more