Инспекциските служби но и локалната и централната власт во заштита на загадувачите и капитализмот

Реакција на ЛО Левица Делчево Фирмата загадувач за која Левица Делчево пишуваше уште во Јануари и на која од солидарна

Read more

Стаменковски: Народот нема обврска да ви ги плаќа вашите недомаќински одлуки

Фејсбук статус на Тони Стаменковски – Советник од Левица во Општина Делчево На денешната седница на Советот, иницијатива за формирање

Read more

Левица Делчево со поддршка на протестот на одгледувачите на сина слива во Пијанечко- Малешевскиот крај

Реакција на ЛО Левица Делчево Денес во Делчево, земојделците и одгледувачи на сина слива од овој реагион протестираа со блокирање

Read more

ЈПК Брегланица Делчево наплаќа услуги од граѓаните кои не ги извршува

Реакција на Левица – Делчево Во Програма за работа на ЈКП “Брегалница”- Делчево за 2022 година како приоритетни активности се

Read more

Левица – ЛО Делчево: Одбележување на 118 годишнината од смртта на Гоце Делчев

Денеска на 4- ти мај, по повод 118 години од смртта на еден од најголемите македонски револуционери и борци за

Read more

Пратеничката од СДСМ Соња Михаиловска, за 5 месеци добила 3.298 евра

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Делчево Пратеничката на СДСМ од Делчево, Соња Михаиловска, се најде на

Read more

Левица: Каде завршија сто илјади денари наменети за 10 средношколци?

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Делчево „Во Програмата за социјална заштита за 2020 година, се издвоени

Read more