Лавров: Претседателот на македонското Собрание го погазува македонското знаме

Во интервју на Министерот за надворешни работи на Руската Федерација Сергеј Лавров на прашања на медиумите за време на прес-конференција

Read more

Лавров: Македонија со години е условувана со понижувачко име, а претседател во Собранието се слика со албанско знаме

Министерот за надворешни работи на Русија, Сергеј Лавров, денеска имаше најпосетена прес-конференција на Самитот на ОБСЕ во Скопје. На прашање

Read more