Левица: Кршењето на црквата на Тетовското кале е повик за будење

Црквата на Тетовско Кале после десет дена повторно е осквернавета, овојпат се искршени прозорите и инвертарот. Левица Тетово повикува на

Read more

Апасиев: Пазете да не ви стават нешто во пијалакот, вие што одите по американски амбасади

Катица Јанева и Стевчо Јакимовски се најдоа на „црната листа“ на САД, иако своевремено и двајцата важеа за големи поддржувачи

Read more

Aмериканското свиткување рака на балканските политичари

Пишува д-р Ненад Живановски Она што претставува главна туристичка атракција за најголемиот број градови во светот – а тоа е

Read more