Западот збесна со апсење неистомисленици – Уапсен Имран Кан

Откако Пакистан, под водство на премиерот Имран Кан, во однос на конфликтот помеѓу Русија и Украина завзема неутрална позиција, односно,

Read more

Пакистан: Судир помеѓу народот и полицијата при обид да се уапси лидерот на опозицијата Имран Кан

Судирите меѓу пакистанската полиција и народот ескалираа пред домот на поранешниот премиер, Имран Кан, кого во средата полицијата неуспешно се

Read more

Масовни протести во Пакистан против влијанието на САД за „промена на режимот“

Откако легално избраната власт на Пакистан, предводена од Имран Кан, одлучи земјата да остане неутрална во однос на конфликтот помеѓу

Read more

Парламентот на Пакистан изгласа недоверба на премиерот Имран Кан

Откако Пакистан, под водство на премиерот Имран Кан, во однос на конфликтот помеѓу Русија и Украина завзема неутрална позиција, односно,

Read more