Сековска: Земјоделскиот сектор е жртва на партизација и распродажба

Благица Сековска е Проф. на катедрата за Рурална економија при Факултет за ветеринарна медицина и активист за зачувување на животната

Read more

Велевски: Уништено плодно земјиште за изградба на фотоволтаици од странски инвеститори

Фејсбук статус на Горан Велески – Советник од Левица во Општина Битола Да не заборавиме, на 15.08.2022 година, локалната власт

Read more