Левица: Национализација и модернизација на Еуроникел индустри

Реакција на Левица – сектор политичка економија Левица застанува зад работниците во некогашно Фени, денешна Еуроникел Индустри во нивниот апел

Read more

ИРЛ: Анѓушев увезувал мазут во Македонија кој е забранет за употреба во ЕУ

Според ИРЛ, поранешната фабрика ФЕНИ, денешна „Еуроникел“ од Кавадарци и „Брако“ на бизнисменот и поранешен функционер Кочо Анѓушев се двете

Read more