Смилев: По закон, Устав и пропис распродадено најатрактивното земјишта покрај езеро Младост

Фејсбук статус на Игор Смилев – Советник од Левица во Општина Велес, по однос на распродавањето на земјиштето околу велешкото

Read more

Левица: ДПМНЕ и ДУИ го продадоа езерото Младост

На последната седница во Советот на Општина Велес, без никаква транспарентност, коалицијата од ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ заеднички изгласаа продажба на

Read more

Еколошките акции на Левица – Велес продолжуваат

Денес членовите на Локалниот Огранок на Левица – Велес, самоиницијативно организираа еко-акција со чистење на дел од крајбрежјето на вештачкото

Read more