Неофицијално: Владата одлучила да го додели повикот на ЕВН за нов универзален снабдувач

Упатените во постапката за избор на нов универзален снабдувач со електрична енергија за домаќинствата и малите потрошувачи, неофицијално откриваат дека

Read more

Државната ЕСМ продажба да ја преземе лиценцата од ЕВН Хоум

Денови повторно е актуелна темата за законската обврска – Универзалниот снабдувач со електрична енергија да ја објави цената за потрошувачите,

Read more

Левица со кривична пријава за кражба на струја во Арачиново

Соопштение на политичката партија Левица Левица поднесе кривична пријава до Основното јавно обвинителство Скопје за кривично дело „Кражба на електрична

Read more