Aко Бугарија не дозволува македонски клубови, тогаш Македонија да не дозволува бугарски клубови

Реакција на ОМО Илинден Пирин, забранетата македонска партија во Бугарија, по одлуката на општинскиот Совет во Благоевград да забрани отварање

Read more

НР Кина: Нашето пријателство со Русија е цврсто како карпа

На прес-конференција одржана на маргините на годишната Седница на кинескиот парламент, Министерот за надворешни работи на Кина, Ван Ју, изјави

Read more