Народен собир на Левица во Скопје

Од 13 часот, кај фонтаната „Лотосов цвет“ во Скопје, народен собир со граѓаните ќе одржи партијата Левица. Ова е воедно

Read more

Апасиев: Македонската платформа е единствениот спас од опасноста од федерализацијата на државата

Дека мотивацијата по првиот круг од претседателските избори е зголемена, во интервју за ,,ТВ Стар” потврди Претседателот на Левица и

Read more

Црвениот бран продолжува во Кисела Вода

Денеска граѓаните на Општина Кисела Вода имаа можност да се запознаат, поразговараат и постават прашања до Претседателот на #Левица Димитар

Read more

(Видео) Апасиев: Со македонската платформа ќе се спротивставиме на тиранската и софиската платформа

Димитар Апасиев во Битола истакна дека пред граѓаните стојат три платформи во изборот за претстојните Парламентарни избори: ,,Имате три платформи.

Read more