Апасиев: Не ни треба мораториум за Левица, туку за Преспанскиот и за Рамковниот

Не ни треба мораториум за напади на Левица, туку ни треба мораториум дека Рамковниот и Преспанскиот за вас се завршена

Read more

Апасиев од Битола: Тука го затворивме фашистичкиот клуб „Ванчо Михајлов“ и од тука порачува не за Бугари во Устав

Вчера во Битола, се одржа народниот собир каде Левица, заедно со кандидатот за претседател – проф. Билјана Ванковска, пред битолчани

Read more

Во градот на Стив Наумов нема место за фашисти: Народен собир на Левица во Битола

Денеска со почеток од 19:30 часот, во Народниот Театар во Битола, ќе се одржи народен собир на политичката партија Левица.

Read more

(ВИДЕО) Сиромашниот Албанец ни е поблизок од Кочо Анѓушев: Апасиев ја започна кампањата од родниот Велес

Емотивниот говор на претседателот на #Левица – проф. д-р Димитар Апасиев, во Титов Велес, на 18 Април 2024, прв ден

Read more

Апасиев од градот на Рацин: Ете оттука тргнуваме за да не застанеме и да ги истераме како црв од јаболко

Вчера и официјално Левица ја започна кампањата за Парламентарните избори 2024 од Велес – градот на Кочо Рацин, Панко Брашнар,

Read more

Ванковска: Сите политички опоненти имаат уплав да се соочат пред камери со Апасиев

Димитар Апасиев го познавам од неговите студентски денови, кога беше демонстратор на Правниот факултет, но и активист на Слободен индекс

Read more

Мицкоски доби одговор од Апасиев: Не верувај им на дпмнејците, дури и кога ти носат подароци

– Не верувај им на ДПМНЕјците, дури и кога ти носат подароци, вели претседателот на Левица, Димитар Апасиев, кој ја

Read more

Апасиев од градот на Рацин: Од тука тргнуваме, тргнуваме за да не застанеме и да ги истераме како црв од јаболко

Вчера и официјално Левица ја започна кампањата за парламентарните избори од Велес, градот на Кочо Рацин, Панко Брашнаров, Гемиџиите, Ганчо

Read more