Муцунски, Општина Аеродром и “тендер-партнерите” создаваат дива депонија во Ново Лисиче

Општина Аеродром, градоначалникот Тимчо Муцунски и неговите “тендер-партнери” Придамид Билдинг создаваат дива депонија во Аеродорм, кратко откако Муцунски глумеше загирежен

Read more

(Видео) Левица – Охрид: Депонијата гори, изградбата на фабриката за отпад уште една предизборна манипулација

Охрид се гуши во чад поради примитивните методи за справување со отпад. Едно од многуте неостварени ветувања на СДСМ е

Read more

(Видео) Левица – Прилеп: Сите власти ветуваа, а депонијата се’ уште гори

„Отварање на нова депонија по највисоки светски стандарди!“ – Уште едно од многуте прази и никогаш остварени ветувања од страна

Read more