Жена ќе ја предводи советничката листа на Левица која прва поднесе листа до ОИК Делчево

Партискиот огранок на Левица од Делчево е прва од партиите ја поднесе советничка листа со која ќе настапи на локалните

Read more

Левица – ЛО Делчево: Одбележување на 118 годишнината од смртта на Гоце Делчев

Денеска на 4- ти мај, по повод 118 години од смртта на еден од најголемите македонски револуционери и борци за

Read more

Пратеничката од СДСМ Соња Михаиловска, за 5 месеци добила 3.298 евра

Во целост ја пренесуваме реакцијата на ЛО Левица – Делчево Пратеничката на СДСМ од Делчево, Соња Михаиловска, се најде на

Read more

Левица: Со тендер од 66.000 евра, патот Делчево – Кочани е небезбеден за граѓаните

Од локалниот огранок на политичката партија Левица од Делчево реагираа за состојбата во која се наоѓа патниот правец Делчево –

Read more