Аврамовска: ДПМНЕ никогаш не го напаѓаше ЗНАМ, нападите беа упатени кон Левица

Hristijan Mickoski, ајде да ги расчистиме работите, за да нема нејаснотии. Вие, односно вашата партија никогаш не ја нападнавте ЗНАМ

Read more

Министерке Тренчевска дали некогаш сте преживувале?

Фејсбук статус на Виолета Аврамовска – советник во општина Охрид од Политичката Партија Левица Министерке Тренчевска дали некогаш сте преживувале?

Read more

Зошто Пецаков го одложува формирањето на комисија за бранители

Реакција на ЛО Левица Охрид На 26 април, советникот на Левица во Советот на Општина Охрид, Виолета Аврамоска, поднесе иницијатива

Read more

Левица продолжува да ги решава проблемите на Охриѓани

Соопштение на ЛО Левица Охрид На 31.11.2022 година, советникот на Левица – Охрид – Виолета Аврамоска, до претседателот на Совет

Read more

Кога беше мала ќерка ми си играше со другарчето Албанче – не си ги знаеа јазиците, но се разбираа

Виолета Аврамоска – член на ЦК на Левица на својот профил, преку животна приказна упати силна порака до политичарите во

Read more