Додик: САД покажа арогантно непочитување на суверенитетот и самоуправата на БиХ

Претседателот на Република Српска Милорад Додик повторно го обвини американскиот амбасадор во БиХ Мајкл Марфи за мешање во внатрешните работи

Read more

Велико-српскиот хегемонизам: За сите мајка, за Србите маќеа

Пишува: Мухарем Баздуљ – српски писател, преведувач и новинар. Тој е еден од најдобрите и најпознатите млади писатели во поранешна

Read more

Академици „левичари“ вршеле обуки на британската армија

Според написот на Ben Norton објавен на веб порталот The Grayzone, со документите кои се појавиле од британската влада се

Read more