(Видео) Како Бочварски тврдеше дека легализацијата на дивоградби носи урбанистички хаос

Додека власта заедно со ВМРО-ДПМНЕ во скратена постапка ги легализира криминалните дивоградби, тогашниот министер за транспорт и врски во 2015

Read more

Левица – Велес: Мостот кај Башино село пред распад и покрај празните ветувања на власта

„И покрај ветувањата за санација на мостот кај Башино село, секоја досегашна власт освен ветување не превземала ништо со цел

Read more

Левица: Со тендер од 66.000 евра, патот Делчево – Кочани е небезбеден за граѓаните

Од локалниот огранок на политичката партија Левица од Делчево реагираа за состојбата во која се наоѓа патниот правец Делчево –

Read more