Левица ќе ја повика главната антикорупционерка пред Собрание

Од политичката партија Левица денес реагираа дека Антикорупциска Комисија веќе две години одбива да отвори предмет за случајот со вработувањето

Read more

Против антикорупционерката Билјана Ивановска поднесена е кривична пријава

Порталот Expres.mk денес пренесе дека против претседателката на ДКСК Билјана Ивановска поднесена е кривична пријава поради злоупотреба на службена положба

Read more

Антикорупциска ќе го спасува Муслиу со нов Закон

Антикорупциската комисија ќе покрене иницијатива за донесување нов закон за Агенција за разузнавање, нови подзаконски акти за уредување на сите

Read more