Ристовски: Подмолни игри на оската градоначалник – инвеститор за Алумина

Антропол: Земјиштето кај Алумина го купи компанијата Пуцко Петрол во сопственост на Асмир Јахоски, кој е син на пратеникот Исмаил

Read more

(Видео) Јанков: ДУП-от за Алумина носи нови 15.000 жители без патна инфраструктура

 Прес-конференција на координаторот на Секторот за урбанизам при #Левица Андреа Јанков: ,,Преку успешни рендери пробуваат да се заташкаат урбанистичките проблеми на оваа

Read more

Ристовски: Уште во 2021 година предупредивме за намерите на Јакимовски со Алумина

Во 2021, јас како кандидат за градоначалник на Левица за општина Карпош, заедно со советничката група на Левица – Карпош

Read more

(Видео) Ристов: Се бориме против мала група луѓе кои сакаат да го закопаат Скопје во бетон

„Сведоци сме на уште еден бескрупулозен обид за изигрување на законите, со цел да се остварат бизнис интересите на инвеститорите,

Read more