Крмов: Ако АСНОМ-ците, ако партизаните биле фашисти – тогаш и ние сме фашисти!

Во жестока дискусија на прес-конференција, пратеникот Борислав Крмов одговарајќи на новинарско прашање, потенцира дека вредностите на АСНОМ се вградени во

Read more

Како професор говорел 6 часа – дали истата судбина ќе ја доживее Законот за државјанство?

Политичката партија Левица вчера најави дека ќе го искористи традиционалниот филибастеринг со долги говори и молчење, со цел да го

Read more

Левица: Албанските партии да престанат со анти-европските политики

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Политичката Партија Левица: „Изјавите на Бујар Османи, Артан Груби и Халил Снопче дека нема

Read more