Во одговор на Гордан Стошевиќ: Сороспиите први ќе побараат дуче

Гордан Стошевиќ треба да биде спокоен: нема опасност од фашистичка држава затоа што македонскиот капиталистички поредок не е загрозен, ниту економски,

Read more