Нацрт извештајот на УНЕСКО е последната игла во вуду – куклата наречена Македонија

Став на Александар Панајотов – член на ЦК на Левица. Нацрт извештајот на УНЕСКО за состојбата со Охридското езеро е

Read more

Образование во време на корона

Поради настанатата ситуација со Корона вирусот веќе еден месец не постои никаква настава во образовните институции. Образовниот систем во Македонија

Read more