По повод Денот на ослободувањето на Скопје, делегација на Секторот култура на Левица положи венец пред споменикот „Ослободители на Скопје“

79 ГОДИНИ СЛОБОДНО СКОПЈЕ – СМРТ НА ФАШИЗМОТ СЛОБОДА НА НАРОДОТ! По повод Денот на ослободувањето на Скопје, делегација на

Read more

Доделување на наградата „13 Ноември“

Соопштение на КИЦ – Културно информативен центар – Скопје Приказна за духот и слободата на Скопје, доделување на највиско признание

Read more