Јован Јанев: 20 специјалци за двајца студенти – за убијците ништо!

Фејсбук статус на Јован Јанев – член на Црвена Младина По вчерашните протести, јас и мојот другар и соборец Петар

Read more

Јован Јанев: Милионите се потрошни – идеалите се вечни

Обраќање на Јован Јанев, модератор на Црвена Младина – Штип во склоп на првиот Летен Камп “2 Август” организиран за

Read more

Јанев: Илинденска проституција, влезот – морбиден, стотици луѓе со ЕУ знаменца во првите редови спремни да аплаудираат на Св.Таче

Фејсбук статус на Јован Јанев – студент на Правниот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев” во Штип и победник на десеттата Ораторска

Read more