Единствено Левица има визија за промени во јавната администрација и работничкиот статус

Интервју за порталот на ДСП Ленка со Дарко Ристовски – координатор на секторот ИТ и администрација и кандидат за пратеник

Read more

Наместени испити за вработување во јавната администрација

Поплаки од лошата работа на администрацијата слушаме секојдневно, како што од политичарите и функционерите слушаме дека се залагаат и преземаат

Read more

ЕСС предлага јавната администрација да работи од дома

Јавната администрација делумно ќе работи од дома, ова денеска го потврди вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи. Намалување на прекувремената

Read more