Цуцуловски: Основното образование беше многу посредено во првата половина од ’50-те години од минатиот век

Фејсбук статус на професор Љубомир Цуцуловски СРАМОТА. Со денови наназад јавноста бомбастично е бомбардирана со информацијата дека школската година ќе

Read more

Цуцуловски: Договори треба де се во согласност со законот, а не законот согласно договорите

Во последните неколку години гледаме постојано кршење на правното начело наречено уставност и законитост, согласно кое се утврдува хиерархијата во

Read more

Цуцуловски: Не било битно отварањето на Уставот туку парламентарниот состав што ќе го направи тоа

Откако во петокот, ВМРО-ДПМНЕ потфрли и дел од пратениците не гласаа „За“ амнестија на уставобранителите од 27-ми април, додека во

Read more

Професорот Цуцуловски предупредува на медиумската манипулација и релативизирање во однос на францускиот предлог!

На својот фејсбук профил, професорот Цуцуловски, осврнуваќи се на искажаните ставови и коментари на новинарот Зоран Иванов, познат по апологијата

Read more

Проф.Цуцуловски: Уставот не е тефтер

Статус на Проф. Љубомир Цуцуловски „Не е тефтер. Крајно време е Заев, заедно со тие околу него, да сватат дека

Read more