Левица: Кршењето на црквата на Тетовското кале е повик за будење

Црквата на Тетовско Кале после десет дена повторно е осквернавета, овојпат се искршени прозорите и инвертарот. Левица Тетово повикува на

Read more

Пронајден е поголем фрагмент дел од архиереј, под фреските во црквата Богородица во Лешочкиот манастир

Изминатава недела при реставрација на фрескоживописот во црквата Света Богородица во тетовското село Лешок пронајден е поголем фрагмент дел од

Read more

Левица не удира по црквата, туку по оние што се богатат од црквата!

Статус на Давид Златанов – претседател на Црвена Младина. Да бидеме на јасно за ставот на Левица за верските заедници.

Read more