Натовската информативна хегемонија ќе биде разбиена – Вистината не може да биде запрена

Соопштени на Политичката партија Левица Вчера (14 мај 2023), во Скопје, се одржа XXI редовна сесија на Централниот комитет на

Read more

Марш во чест на 120 годишнината од смртта на Делчев

Денес во Скопје, на вечното почивалиште на учителот Делчев, тим составен од високи претставници на Централниот комитет на Левица, се

Read more

Левица на Седница на ЦК го реафирмира ставот против Уставните измени

Соопштение на Политичката партија Левица На 27-ми ноември 2022 година, се одржа XIX. и XX. седница на Централниот комитет на

Read more