Тешко на оваа држава и на овој народ со вакви луѓе како вас на најодговорни позиции

„Сега имаме реална можност за доделување концесија на Црна Река и за целосно трансформирање на нашиот енергетски систем. Тоа ќе

Read more

Левица: Советниците на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ во Кавадарци заеднички изгласаа мали хидроцентрали

Во целост ја пренесуваме реакцијата на Политичка Партија Левица „Како и со сите останати нерегуларности во Македонија, одговорноста поради понатамошната

Read more

Малата хидроцентрала предизвика еколошка катастрофа во кичевска Белица

На Македонија периодов ѝ се случува екололошка катастрофа во однос на водните ресурси. Деновиве беа објавени запрепастувачки слики од пресушените

Read more