Апасиев: Државата им поклонува на банките 41 милион евра годишно

Фејсбук статус на Димитар Апасиев, пратеник во Собранието на Република Македонија и претседател на Политичката партија Левица. „Ај вака, најпластично,

Read more

Зошто Фондот за осигурување на депозити работи исклучиво во корист на банките а на штета на доверителите физички и правни лица

Објава од Здружение на оштетени штедачи од „Еуростандард Банка“. Фондот за осигурување на депозити ги штити банките, а ги оштетува

Read more