На клиниката за онкологија недостаток од терапија-надлежните институции молчат

–Реакција на Политичката партија Левица Владата на СДС и ДУИ, министерот за здравство Беким Сали од Алтернатива, како и кадрите

Read more

ФЗОМ бара ликовен уметник како советник на директорот за административни работи

Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ), на јавен оглас за вработување, бара советник кој ќе го советува директорот за административни работи,

Read more